Arkitekturen

“Helt fra de store linjer i byggeriet til overfladerne i selve boligen er der lagt vægt på at skabe en enkel, lys, imødekommende og moderne arkitektur; et rart sted at være, både i rummene mellem husene”

Flytter du ind i Tulipanrækkerne vil du opleve et område der rent arkitektonisk er gennemtænkt ned til mindste detalje.
Byggeriet, der er tegnet af arkitektfirmaet Luplau og Poulsen Arkitekter tager afsæt i den nordiske tradition med fokus på mennesker, materialitet, lys og godt håndværk.  

Helt fra de store linjer i byggeriet til overfladerne i selve boligen er der lagt vægt på at skabe en enkel, lys, imødekommende og moderne arkitektur; et rart sted at være, både i rummene mellem husene, i haven foran bebyggelsen og i selve boligen.

Husene tilpasser sig området på fineste vis og fremstår som en helhed i farver og materialer, men kommer man tættere vil man opleve variationen og detaljerne i byggeriet. 

Den smukke grålige tegl, der er det primære materiale på facaderne, binder området sammen og bearbejdes på udvalgte steder med recesmurværk. Sammen med de sydvendte altaner og de store vinduespartier er detaljeringen i murværket med til at give facaden karakter og et smukt spil. 

Den bølgende facade i form af forskydningen mellem boligerne giver et afvekslende arkitektoniske udtryk og danner samtidig private nicher omkring boligen til ophold. Alle boliger har et privat sydvendt opholdsareal i forbindelse med boligen i form af en stor altan eller en have, der afskærmes af begrønnede skure og hække. 

Boligplanerne i Tulipanrækkerne er optimeret, så hver kvadratmeter er udnyttet på bedste vis. Der findes både 2 og 3 rums boliger, som alle er funktionelt indrettet. De fleste boliger er gennemlyste og har et åbent køkken alrum. Interiøret holdes i lyse, moderne og gedigne materialer og har store vinduespartier fra gulv til loft, hvilket giver at fantastisk lys i boligen og sikrer et maksimalt udsyn. Hver bolig har parkering i umiddelbar nærhed, hvor der er plads til både dig og dine gæster.